Stichting Cliënten Perspectief

geestelijke gezondheidszorg

Het lijkt wel of de redactie van Gestippeld voorkennis heeft gehad in de ontwikkelingen bij STIP de afgelopen maanden; ontmoeten en ont-moeten.

We hebben inmiddels afscheid genomen van Malti, Tonny en Matthé, weliswaar alle drie met een verschillende rede. Hen zullen we dus veel minder dan wel niet meer ontmoeten. Natuurlijk blijven we doorgaan op de ingeslagen wegen als het opzetten en uitbreiden van het Flevolands Platform Ervaringsdeskundigheid (FPED), samenwerking in Lelystads festival jeugd met mentale problemen, de lotgenoten- en herstelgroepen, de inloop en waar nodig individuele aandacht voor onze bezoekers. Maar ook wordt er druk verder gewerkt aan het project ‘Cliënt in de Hoofdrol’, Suïcide Preventie vanuit het Almeers Preventie Akkoord en allerlei andere activiteiten.

De PR-groep is druk bezig met het PR-plan en in de afgelopen maanden zijn er nieuwe logo’s ontwikkeld. Deze treft u voortaan aan op de agenda’s, het magazine en onze posters / flyers.

Door de wisseling van personele krachten moeten we roeien met de riemen die we hebben. En dat zijn best goede en mooie riemen. Hierdoor is het steunpunt in Almere op maandagen niet geopend. Zodra dit in de toekomst weer mogelijk is zullen wij u dit uiteraard laten weten.

Ont-moeten is een beetje een raar woord, dat gebruiken we eigenlijk nooit. Daarbij zie ik ook geen verband in de betekenis van ont-moeten en ontmoeten dan dat er alleen in beide woorden het woordje “moeten” zit. De min maakt het verschil, minder moeten.

Michiel

Volledige magazine